Ostropel de pui ca la mama acasa

de AlexTeacher in Pui, 5 Oct 2017 | 10151 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

05.10.2017, 14:02

bun bun

laura_n 1

05.10.2017, 14:11

Ia s-o sun pe mama sa imi faca si mie )) Imi aminteste de pofta cea mai arzatoare la prima sarcina

Bunica 1

05.10.2017, 18:11

Gherca Daniela 1

05.10.2017, 18:16

Rocsi 1

05.10.2017, 20:41

Mmm, sa fie si un colt de paine calda, pregatita in casa, o bunatate!

kytz 1

06.10.2017, 07:07

foarte gustos!

dantes 1

06.10.2017, 13:04

Bun!

CostachescuDanut 1

09.10.2017, 10:48

Minunat !!

GheorgheMozoc 1

09.10.2017, 12:47

În istoriei nu are ce sa caute timbru ,vinul,ceapa,si zahărul,în istoriei se pune foaie de dafin si putin oțet , cine a postat reteta nu are nici o legatura cu bucătăria

MioaraVelicu 1

09.10.2017, 21:15

FOARTE BUNĂ !!
MAJORITATEA SUNT DELICIOASE ȘI BINE EXPLICATE !!

oanapl 1

09.10.2017, 22:10

Ce bine arată!

AlexTeacher 1

11.10.2017, 14:52

Va multumesc domnule Gheorghe Mozoc pentru comentariul mai mult decat agramat pe care mi l-ati adresat, iar daca reteta mea, ca la mama MEA acasa nu va place, va poftesc mai mult decat politicos sa urmariti si alte retete care-s pe gustul dumneavoastra. Sunt bucatar profesionist si nu ma multumesc cu mediocritatea pe care o descrieti sau pe care incercati sa o descrieti si tinand cont ca bucataria a evoluat in ultimii ani, s-a cam renuntat la margarina, untura si toate cele, iar intre timp s-au mai descoperit si alte condimente in afara de dafin. O zi buna va doresc !

tina58 1

11.11.2017, 17:58

D-le Alex, daca esti bucatar profesionist, ar fi trebuit sa stii ca reteta originala provine din dealurile Munteniei si ea nu cuprinde decat carne de pui, ulei, rosii sau bulion de rosii, sare, si mult usturoi, atat! Inteleg ca d-ta ai facut o reteta "ca la mama acasa". Ok, foarte bine, dar nu-i spune "ostropel" chiar daca mama d-tale ii spune asa(dansa nu are atatea cunostinte in domeniul gastronomiei ca d-ta), spune-i, de ex. "mancare de pui cu ceapa, rosii si usturoi", sau gaseste-i alt nume. Chiar daca bucataria a evoluat, hai sa pastram, totusi, retetele originale asa cum au fost ele de la "mama lor", cum se spune, si sa nu le denaturam!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume in vas roman