Ostropel din pulpa de porc

de Ina in Porc, 6 Noi 2012 | 17119 vizualizari

COMENTARII (25)

Ina 1

06.11.2012, 19:51

M-am gandit ca vi se apleaca de la atata dulce..

Lau 1

06.11.2012, 19:53

sigur nu mai ai

Bunica 1

06.11.2012, 19:55

Nu,nu!Mi-era bine printre atatea torturi)E nici acum nu mi se apleacaBuuun!

Ina 1

06.11.2012, 19:56

Nu mai am

portiadelumina 1

06.11.2012, 20:00

Unde e mămăliga? Arată nemaipomenit, are tot ce-i trebuie dar nu are mămăligă.
Hmm, oi fi eu prea pretenţios?

Bya Ralu 1

06.11.2012, 20:00

Ina 1

06.11.2012, 20:03

Parinte, am avut si mamaliga ; am si scris in mod de preparare, dar n-a iesit in poza )

portiadelumina 1

06.11.2012, 20:06

Păi de ce crezi că mă văitam pe aici Eu măcar nu am aparat foto bun

Merisor 1

06.11.2012, 20:06

Eu azi am mancat cu mare pofta niste carne de vitel cu usturoi(pacele se numeste pe la noi)si cu mamaliguta si acum zac

portiadelumina 1

06.11.2012, 20:09

Lasă Meri că ştiu cum e. Pacele le spunem şi noi. Şi nu trebuia să-mi aduci aminte taman acum

jolygina 1

06.11.2012, 20:10

mmmm vreau si eu

Sim0na 1

06.11.2012, 20:11

Off.. ce iti mai place sa ne amagesti.. Cu mamaliga, sau fara, este bun rau!!!

madi_marin 1

06.11.2012, 20:13

vreau o portie, te roooog...

Ina 1

06.11.2012, 20:14

Cu multa placere, Madi'

Panacris 1

06.11.2012, 20:19

Savuros

Mitinita 1

06.11.2012, 20:20

mancare buna de iarna

MotanLaOale 1

06.11.2012, 20:40

diaconta 1

06.11.2012, 20:53

te-am starnit cu retetele din cate vad ))

Rocsi 1

06.11.2012, 21:02

De mult nu am mai servit ostropel.Foarte gustos

mirela0911 1

06.11.2012, 21:28

Ce bunatate Ina!

Ina 1

06.11.2012, 21:43

Dia' )

Ina 1

06.11.2012, 21:43

Multumesc, fetele!

Angelina_Elena 1

06.11.2012, 22:34

adry88 1

07.11.2012, 10:08

o bunatate

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de porc