Ostropior oltenesc cu pui

de Lia_ in Pui, 7 Dec 2013 | 26628 vizualizari

COMENTARII (37)

diaconta 1

07.12.2013, 22:43

Pare tare bun ce ai facut Lia
ai si ata la mamaliga ,vad )))

Lia_ 1

08.12.2013, 09:27

pofta buna!

Dia, daca mamaliguta nu este moale, eu tai mamaliga cu ata nu numai in poze

emilromania 1

18.01.2014, 10:42

Felicitari pentru modul explicit in care ai prezentat totul.Fiind oltean si eu tot cam asa prepar puiul eco

Lia_ 1

18.01.2014, 11:23

Emil, )) m-ai amuzat teribil
Sa-mi spui si mie cu ce difera modul tau de preparare ca sa imbunatatesc. Eu prepar chiar din amintiri si poate ca am omis ceva

Valclaudia 1

19.02.2014, 06:55

71. Ca tare-mi trage cu ochiul mancarica asta a ta!

Lia_ 1

19.02.2014, 10:41

Claudita, este buna si usoara, fara multe calorii

Valclaudia 1

01.03.2014, 19:25

Deci,... am stiut ce sa votez! Felicitari,Lia!

Lia_ 1

01.03.2014, 22:46

Draga mea Claudia, iti multumesc pentru voturi si pentru incredere. Inseamna mult pentru mine

Georgiana78 1

07.04.2014, 10:33

O descriere "poveste" care m-a intors pt cateva clipe in copilarie.....ce frumos....m-ai facut sa lacrimez de bucurie si dor....! Despre mancare ce sa mai zic.....daca din ochi mi-au curs lacrimi si la coltul gurii cred ca aveam o lacrima de pofta...

Lia_ 1

07.04.2014, 18:19

georgiana, m-a emotionat comentariul tau

Rahela Velicu 1

06.02.2016, 17:01

Cat de bun este, dea-bia astept vara sa fac cu pui de la tara :*

dantes 1

30.04.2018, 07:40

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui