Oua de prepelita in bacon

de Bucataras Diana in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 1850 vizualizari

 

Meniu pentru copii. Piticului meu mofturos ii plac foarte mult. Mananca cate 3-4 odata. :) 

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua de prepelita;
  • 20 felii subtiri bacon,
  • 1 legatura leurda sau 5 catei usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • oregano.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita in bacon:

Fierbem ouale de prepelita, apoi le tinem in apa rece cca. 5 minute, le curatam si le punem intr-un castron. Tocam leurda, o punem in 500 ml de apa, adaugam oregano, sare si piper si turnam amestecul peste oua. Le dam la rece pentru 24 de ore, apoi stergem ouale cu prosoape de bucatarie si le infasuram in feliile de bacon. Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam ouale infasurate si le dam la cuptorul preincins la 180 de grade pana se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu cacao