Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2016 | 3551 vizualizari

COMENTARII (42)

Ina 1

26.04.2016, 20:12

foarte frumoase sunt Felicitari!
Cred ca ar mai trebui precizat ca ouale sunt decorative, nu se pot consuma, pentru ca lacul fiind pe baza de solvent e clar ca e periculos pentru sanatate...

Gherca Daniela 1

26.04.2016, 20:28

ce frumusele sunt!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:32

Multumesc, Ina .Eu o sa le sparg si o sa le verific, cu toate ca nu stiu daca mai sunt bune pt ca eu m-am intins si le-am facut in cateva zile ... asa ca ba le-am tinut la temperatura camerei, ba in frigider.

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:35

Daca le-ar afecta in vreun fel lacul, desi nu cred si nici nu stiu, de ce sa zic, atunci ar fi bine sa se scoata continutul din ele ...dar am vazut si la Mitinita oua decorate asa din cate mi-amintesc, ce-i drept, fara lacul pe baza de solvent.

Ina 1

26.04.2016, 20:36

Oricum, sunt minunate si cred ca oricine si-ar dori sa aiba pe masa de Pasti asemenea ousoare

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:38

Multumesc, Daniela!♥♥♥

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:39

Multumesc inca o data, Ina!♥♥♥

Ina 1

26.04.2016, 20:40

Coaja de ou cred ca "soarbe" solventul , ceea ce ar afecta si albusul. De aceea si colorantii nealimentari sunt interzisi , pentru ca oricum coaja nu o mananca nimeni, dar albusul este contaminat , desi noi nu percepem asta prin simturi.

Poate vorbesc prostii, dar e parerea mea

Merisor 1

26.04.2016, 20:48

Foarte frumoase!

madi_marin 1

26.04.2016, 20:55

mie imi place pensula cu par de veverita ))

diaconta 1

26.04.2016, 20:55

Superbe!!! dar prea complicat pentru mine ))

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:11

Ina, si tocmai aveam de gand sa vopsesc ouale cu vopsea de textile ...oricum, noi cu din aia le vopsim si multa lume am vazut ca procedeaza asa...si stii de ce le fac cu din aia? Pentru ca cea pentru oua nu este buna...ies foarte urate ouale, indiferent daca intai le fierbi si apoi le bagi in vopsea sau daca le fierbi direct in vopsea.

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:17

Multumesc, Merisor!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:18

Madi

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:18

Multumesc, Dia!

MotanLaOale 1

26.04.2016, 21:22

Rocsi 1

26.04.2016, 21:24

Frumoase tare dar si multa munca!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:37

Ina, hai ca am modificat reteta si am lasat doar lacul pe baza de apa...sper ca e mai bine asa L-as fi folosit si eu pe acela, dar din pacate mi s-a uscat si a trebuit sa il arunc

marcela1979 1

26.04.2016, 21:38

mamaieelena 1

26.04.2016, 21:55

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:12

Motan!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:13

Multumesc, Rocsi!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:14

Marcela, mamaieelena

simona72 1

26.04.2016, 22:18

Foarte frumoase! Felicitari!!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:20

Multumesc, Simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pui