Oua umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 7656 vizualizari

COMENTARII (9)

izulika 1

19.04.2010, 09:41

vreau si eu

epurasha2bb 1

19.04.2010, 10:13

arata foarte bine in poza dar acolo oul pare intreg , initial am crezut ca le-ai umplut si apoi ai lipit si celalat albus dar in reteta nu scrie asa.Chiar arata bine iar reteta e exact cum facea mama cand eram noi mici deci stiu sigur ca e buna dar as fi vrut sa vad o poza cu ouale jumatati umplute si decorate.Sau le-ai papat deja?

nadina73 1

19.04.2010, 10:21

arata foarte bine ,ce maioneza galbena si frumoasa,cu oua de cada probabil nu?

Rocsi 1

19.04.2010, 10:55

da nadina cu oua de casa am facut...mariana probabil vrei sa zici ca voiai sa le vezi invers nu cum le-am asezat eu....asa am facut dintotdeauna ouale le umplu si le pun cu fata in jos,....odar sunt umplute si in poza nu sunt goale...

epurasha2bb 1

19.04.2010, 16:29

aha, m-am dumirit! pai si cum le servesti asa cu crema in jos nu curge? sau farfuria e o singura portie si face omul ce vrea cu ea?

Rocsi 1

19.04.2010, 16:49

nu curge crema ca e destul de tarisoara nu e lichida...de obicei cand am musafiri le pun pe platou si fiecare serveste cate vrea ca se pot scoate cu furculita si nu are ce curge...acu am pus pe farfurioara din poza si am mai facut inca un platouas...la noi in casa asa s-au facut mereu...poate tu faci crema mai moale si le pui in sus ...

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:30

ce frumos le-ai aranjat.............parca este o floare.....................

Rocsi 1

20.04.2010, 10:56

multumesc medioto

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 11:02

Ce bune !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute de Craciun