Oua vopsite

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 3538 vizualizari

COMENTARII (13)

adry88 1

05.05.2013, 12:17

foarte frumoase

Constelatialeu 1

05.05.2013, 12:21

Anett 1

05.05.2013, 12:35

ce frumoase sunt!

Rocsi 1

05.05.2013, 12:40

Bya Ralu 1

05.05.2013, 12:41

multumesc

ANNA_46 1

05.05.2013, 13:01

MonaMimi 1

05.05.2013, 13:06

simona72 1

05.05.2013, 13:17

laura_n 1

05.05.2013, 13:28

uite ca am aflat si eu cu ce se sterge scrisul chiar ne intreba Motanelul cu ce se ia
nici eu nu le fierb mult

Miha 1

05.05.2013, 15:43

da' ce daca au scris pe ele? Zici ca-s cu abtibilduri

MotanLaOale 1

05.05.2013, 17:34


Nu s-a luat cu nimic la mine!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:53

Bya Ralu 1

06.05.2013, 11:59

eu asa am auzit ca se ia cu otet!si la motan am vazut ca scrie la fel))eu nu am incercat!v-am scris ce am auzit)))

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui in bacon