Paella Regala

de Sylvia in Fructe de mare, 12 Feb 2010 | 11318 vizualizari

COMENTARII (33)

ala_oancea 1

12.02.2010, 16:36

Super ! Ma innebunesti cu fructele de mare ... trebuie sa fac si eu cat mai repede ca nu mai pot de pofta

Sylvia 1

12.02.2010, 17:51

Ala_oancea te inteleg ca si eu sunt mare amatoare de asa ceva,nu trece o saptamana fara peste de 2 ori si ceva cu fructe de mare am pus ochii pe ceva reteta de risotto cu homar dar pe ala il cumpar congelat ca nu am nervi sa il fierb de viu

ANCA 1

12.02.2010, 19:28

super, mai ai? si eu sunt fan declarat fructe de mare!

Sylvia 1

12.02.2010, 20:18

Mai este ca numai eu mananc

ionix 1

13.02.2010, 13:11

nu-s fan fructe de mare dar parca asa ceva as manca... in Romania n-am vazut scoici care sa ma atraga... am mancat in schimb o salata cu scoici delicioasa in Bruxelles... dar m-a si ars la buzunar

rivka 1

13.02.2010, 13:46

te cred ca te-a ars la buzunar, nici eu nu-mi permit sa mananc numai minuni toata saptamana as da urgent de probleme financiare ,adevarul e ca sunt foarte scumpe acum depinde cat investesti in mancare... noroc ca nu-mi plac deloc, adevarul e ca arata bine colorat , sunt frumoase asa la privit aceste mancaruri.
cui ii si plac...

ionix 1

13.02.2010, 13:55

am mancat si-o supa de fructe de mare cu branza roquefort, la acelasi restaurant...
mai, am zis sa "sparg" si eu banii la un restaurant mai fitos sa stii ca eu mananc foarte foarte rar fructe de mare, sa zicem ca am retineri din cauza ca arata mai ciudat asa ... dar arata demential atunci si am zis ca trebuie sa mananc... aici nu mananc, nici facut de mine... poate nu stiu sa le fac
mi-a placut foarte mult Belgia, mai ales c-au fost cativa barbati care ma opreau pe strada sa-mi spuna ca-s cea mai frumoasa fata din Belgia frumoasa experienta, fara sot
trebuia sa ajung si in Amsterdam dar mi-am luxat piciorul cu 3 zile inainte ghinion

rivka 1

13.02.2010, 14:01

acum hai sa fim sinceri , nu arata ciudat, un shrimp de asta , crevete sau cum s-o numii, cu antene, ochi, culoarea aia dubioasa arata...oribil , haha, eu cand am vazut prima data ...ani in urma mi s-o facut scarba enorma de ei, acum sunt unii cui ii plac, asta e gusturi si gusturi...ce stiu eu e ca trebuie mancate cat mai rar aceste vietati pt ca ele sunt un fel de gunoierii oceanelor, strang mananca toate reziduurile din oceane .

Oana 1

13.02.2010, 15:43

Am zis ca nu mai poftesc....dar nu se poate la asa minunatie O trec si pe-asta la favorite. Doamneeee, ce lista lunga am

ionela2682 1

13.02.2010, 21:07

nu am mancat niciodata fructe de mare... dar nici nu ma grabesc sa incerc .SINcer a ta arata foarte apetisanta colorata!

Sylvia 1

13.02.2010, 21:28

Rivka ma bucucr ca ai intrat la paella sa iti zic ca ti-ai pus o super poza tare imi place. Cu fructele de mare ce sa zic e faza de a-ti placea sau nu instinctual ca se poate trai si fara ele f bine Tu de creveti ziceai ca-s gunoierii oceanelor ? sau de fructe de mare in general ? cica au ceva oligoelemente f sanatoase eu ador scoicile si langustinele, crevetii nu prea imi plac mai ales aia nedecorticati. Deci inca o data pt poza

Sylvia 1

13.02.2010, 21:33

Ionix bestiala poza ai si tu hmm pai la ce complimente primeai tu prin Belgia cred si eu ti-a placut si tara si restaurantele pacat ca nu ai ajuns inca in Italia sa ii vezi pe italieni... vai ca eu asa oameni nu am mai cunoscut, simpatici dealtfel dar cu niste texte...acolo intotdeauna am fost strigata numai "domnisoara " si daca eram la brat cu sotul

Sylvia 1

13.02.2010, 21:34

Oana cand faci sa chemi intariri la masa ca se face in cantitate mare ca se aduna de la cate ingrediente tot pui acolo merge dieta?

Sylvia 1

13.02.2010, 21:34

Ionela poti incerca cel mai bine intr-o vacanta candva cand esti mai dechisa la "nou" sa vezi daca iti place

rivka 1

13.02.2010, 22:07

eu stiam de toate aceste fructe de mare in general...ca e bine sa se consume cat mai rar...acum inca o data e chestie de gusturi pe mine de ani de zile tot ma momeste un coleg de-al sotului cu ele, de fiecare data cand ma prinde vrea sa-mi dea sau sa-mi faca, iti spun fff sincerr ca in creveti gamba cred o singura data mi-am bagat dintii(cu teama ca imi era scarba de antene inainte l-am pus pe barbat sa mi-l desfaca si nu mi s-a parut ca are nici un gust putin sarat textura zgarciului de la urechi ca urmare nu l-am mai inghitit), mie imi place pestele foarte mult cu conditia sa aibe solzi si innotatoare.

ma bucur ti-am zis ca nu imi plac ca le consider mancaruri costisitoare si cum eu sunt poficioasa..., asa sunt ieftina la casa omului

rivka 1

13.02.2010, 22:08

da paella adevarata nu se face de fapt cu....melci???

ionix 1

13.02.2010, 23:28

asa-i, am fost extrem de flatata ... bine, eu m-am simtit foarte bine pentru ca n-am dat peste cersetori romani si am putut vorbi relaxata limba romana... ah, plus ca au un stil mai lent de a vorbi limba franceza si-asa am inteles-o si eu... dar in Liege am ramas masca cand am vazut ca-i un oras impartit in doua iar in partea cu limba flamanda m-am descurcat foarte greu nu stiu o iota ahhh, la turci mai patesti asa, ca la italieni ... aia sunt in stare sa te cumpere direct de la sot

Sylvia 1

14.02.2010, 01:04

Rivka esti mortalaaaaaa cu descrisul crevetilor Noi mancam peste cam de 2 ori pe saptmana prospat iau daca nu ma apuca lenea si cu fructele de mare eu sunt si cam o data pe saptmana fac .
Cu melcii m-ai atins in punctul sensibil nu as manca nici daca ar ramane ultimele vietati comestibile pe Tera aici sut considerati delicatesse si e plin de ei peste tot si proaspeti si congelati cochiliile separat si ceva pasta verde separat nu stiu ca nu i-am studiat . Paella se face cu orice fructe de mare si peste si orice carne, de la iepure la vitel, pui, carnat chorizo ...dar de vreo varianta cu melci nu am auzit poate apare PapaBun si ne lamureste

Sylvia 1

14.02.2010, 01:05

Ionix cu flamanada e complicat atre nici eu nu inteleg o iota noroc ca peste tot pe unde am mers ne-am descurcat cu franceza. In Turcia nu am ajuns inca am auzit ca unii si-au si vandut nevestele deci nu prea m-as risca

dicarmencitta1957 1

17.02.2010, 21:39

Foarte frumos prezenatata paella,am trecut-o la favorite.Felicitari.

Sylvia 1

18.02.2010, 12:20

Ma bucur ca v-a placut !

susu 1

24.02.2010, 17:51

Nemaipomenita

susu 1

24.02.2010, 17:52

am mancat melci in grecia si nu stiam ce sunt am aflat dupa. ft gustosi. aaa si broaste am mancat si sarpe

rivka 1

24.02.2010, 18:08

sarpe?
mai hai terminati...

la chestia cu vandutul aveti noroc pe mine m-ar vinde urgent cred.

Sylvia 1

24.02.2010, 20:00

Susu si Rivka mor cand va aud sarpe nu a manca nici eu daca as tii ce lighioana mi se servete daca nu cred ca m-ar putea prostii cumulte. Este ceva emisiune aici cu o tipa care arata super si umbla prin toate colturile lumii
si gusta tot felul de chestii ,nici nu va spun sa nu va stric seara ce lighioane i-au dat chinezii sa manance ca ma gandeam ca bine trebuie sa o plateasca sa faca asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paella cu creveti si mazare