Paine cu faina de secara

de Irina in Piine, 4 Mar 2013 | 9655 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

04.03.2013, 16:47

Painea de secara este preferata mea

MotanLaOale 1

04.03.2013, 16:47

Irina 1

04.03.2013, 17:00

Bucuria mea este ca o mananca si copiii cu placere.

Merisor 1

04.03.2013, 17:10

Super!

portiadelumina 1

04.03.2013, 17:35

Nu îngraşă şi mie îmi trebuie să îngraşe. Musai să mănânc aşa ceva, dar cu slană, cu brânză, cu de toate. Arată tare bine pâinea ta, Irina.

ianculubita 1

04.03.2013, 17:59

laura_n 1

04.03.2013, 18:05

tare buna si satioasa! imi place mult mai mult decat cea cu faina alba

laura_n 1

04.03.2013, 18:06

Parinte

Lau 1

04.03.2013, 18:42

gustoasa

Rocsi 1

04.03.2013, 19:41

Cea mai buna paine e cea pregatita in casa!

Irina 1

04.03.2013, 20:18

Asa e, Rocsi!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:06

gustoasa si sanatoasa

Satisfyyourcravings 1

04.03.2013, 21:47

Pe placul meu!

diaconta 1

04.03.2013, 22:51

Adevarat,e asa placut cand miroase a paine in casa

Ati 1

08.04.2013, 14:55

Pentru cate grame de aluat este aceasta reteta?Masina mea de paine are 700 si 900 gr.

diaconta 1

08.04.2013, 15:11

Ati,eu nu am masina de paine,dar cred ca la 500 g faina si restul ingredientelor ajungi cam la 700 g greutatea aluatului,cel putin atat a avut painea mea dupa ce s-a copt.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pâinici de secară şi tărâţe de grâu