Paine cu iaurt

de Kadia80 in Piine, 26 Iun 2012 | 1526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina alba
  • 250 g amestec faina de secara, alac si grau
  • 230 ml apa
  • o lingura de seminte de pin
  • 1 lingura sare
  • 200 ml iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • un plic de drojdie uscata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt:

In cuva masinii de paine am pus intai lichidele, apoi prafurile, terminand cu faina si drojdia ultima. Am selectat programul de aluat si cam dupa vreo 5 minute am verificat cam cum iese aluatul. Mi s-a parut cam lichid asa ca am mai adaugat un pumn plin de faina alba. Multumita de consistenta capatata si la terminarea programului masinii am transferat aluatul intr-o forma rotunda, pastrand o coarda subtirica de aluat ca sa-i fac un X deasupra. Am mai lasat-o sa creasca cam 30 de minute, am uns-o cu 2 linguri de iaurt, am decorat-o cu cateva nuci si dat-o la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

28.01.2013, 10:41

la multi ani

Rocsi 1

28.01.2013, 11:08

La multi ani!

Georgiana78 1

28.01.2013, 18:14

La multi si fericiti ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Paine rapida cu iaurt