Paine cu iaurt si ou

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2011 | 9494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine
  • 1iaurt natural mic(125ml)
  • 3oua
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si ou:

Painea o taiem felii.

Intr-o farfurie punem iaurtul impreuna cu ouale si sarea si le batem bine.Luam felia de paine si o trecem prin compozitie ,apoi o punem intr-o tigaie cu ulei incins.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:14

Edy

ank93 1

06.07.2011, 00:00

nu am mai mancat demult "paine cu ou" trebuie incercata si varianta cu iaurt

MariKaj 1

24.07.2014, 19:41

Noi spunem ca este paine in cojoc. este un deliciu in orice anotimp, dar vara cu rosii si branza proaspata sunt micul dejun preferat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana