Paine cu ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2010 | 4817 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

11.10.2010, 22:03

vai ce mai mancam cu putini ani in urma..saptamanal imi faceam

marcela1979 1

11.10.2010, 22:10

foarte bun la mic dejun sau cina cu o cana de ceai cald

kamy 1

11.10.2010, 22:33

acum 35-40 si de ani in urma...la mama acasa...cu mancarea de mazare se mancau ...friganelele...

lacrimioara 1

11.10.2010, 23:12

chiar azi am mancat cu ceai imi aminteste de copilarie

lilik 1

11.10.2010, 23:18

si eu fac friganele si le presar cu zahar

marieta 1

11.10.2010, 23:42

sunt bune cu branza telemea rasa deasupra

La Ancuta 1

12.10.2010, 00:30

si noi mancam cu zahar sau fara zahar dar cu mancare de mazare. Excelente

mihaelar63 1

12.10.2010, 01:29

chiar azi am facut bundas kener adica pi moldovineste -paine cu bundita , ma amuzam cand ma gandeam ce surprinzatoare ar fi fost postarea ei , mi-ai luat-o inainte

Bucataras 1

12.10.2010, 07:09

daca tin minte, cind eram mic imi facea mamaia si-i zicea cicipapa

mena29 1

12.10.2010, 07:54

chiar a trecut mult timp de cand nu am mai facut

lia maria 1

12.10.2010, 09:08

amintiri placute pentru toata lumeasi ce buna e painica asta

silvi0ara 1

12.10.2010, 10:53

Mie cand imi e pofta de ceva dulce fac repede cateva friganele si le presar cu zahar.Doar ca eu dau felia de paine si prin lapte.Foarte bune.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:22

Rocsi, Carla, Kamy, multumesc, ramane tot buna mereu si rapida pe deasupra si economica daca pui la socoteala ca nu renunti nici in ruptul capului la painea veche.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:23

Lacramioara, e buna cu ceai si mie imi place. Lilik, multumesc de furcu, la voi se zice friganele.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:24

Si asa fac uneori Marieta, am si la asta reteta si poze, acum fug sa postez.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:25

Postavaru, e buna cu mazare zici?

burdulea56 1

12.10.2010, 23:26

Mirelar, a ta poate e mai buna reteta, aratane-o.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:27

Cum sefu? cicipapa, de unde oare, precis tra sai aiba o legenda, spune-ne-o.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:28

Mena, Lia, chiar ca ne aduce aminte de copilarie, cred ca nu este copil sa nu-i placa.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:29

Silvia, uneori si eu folosesc lapte, imi place si asa.

adry88 1

20.05.2011, 10:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paine