Pâine fără frământare

de diaconta in Piine, 2 Mar 2013 | 17312 vizualizari

COMENTARII (45)

mirela0911 1

03.03.2013, 11:37

Tare bine arata! Ma si vad cu un colt de paine in mana si cu smantana!

adry88 1

03.03.2013, 14:27

fain arata

laura_n 1

03.03.2013, 15:10

Dia, m-ai ucis cat de bine arata, dar si cu timpul de preparare

diaconta 1

03.03.2013, 22:18

Mirela))

diaconta 1

03.03.2013, 22:19

Laura,doar nu tre' sa stai s-o pazesti.O pui la frigider si a doua zi la cuptor.Si GATA!

diaconta 1

03.03.2013, 22:20

A zis nepoata mea ca a intrat aseara sa vada painea si cand a vazut ce-am pus langa paine,a inchis calculatorul si a fugit in pat )))))))

diaconta 1

03.03.2013, 22:21

Padre,ia sa te vad

Constelatialeu 1

04.03.2013, 15:00

Ce coaja crocanta si apetisanta..eu sunt mare mancatoare de paine,dar nu orice fel de paine....

diaconta 1

05.03.2013, 09:24

Cleme,e foarte buna si usor de facut.
Ideea e insa sa se consume destul de repede,dupa o zi doua parca are putin gust de drojdie.
Nu e o paine mare,dar cum eu am fost singura,a fost cam multa.

baby_ktalyna 1

22.03.2013, 13:48

arata forte bine si ma gandeam sa o fac si eu ptr maine.. cam la cate grade ai copt-o
?

diaconta 1

22.03.2013, 13:55

Baby_Ktalyna,am un aragaz vechi care nu-mi indica temperatura.Dar cred ca 180-190 de grade sunt suficiente.

baby_ktalyna 1

22.03.2013, 21:11

Multumesc e in frigider.maine ajunge la cuptor

diaconta 1

22.03.2013, 21:45

Sper sa fii multumita de reteta

Bya Ralu 1

31.07.2013, 11:51

ce fain arata

Mitinita 1

21.09.2014, 12:30

Acuma pun si eu aluatul la frigider

Lia_ 1

07.12.2014, 19:28

cred ca la ingrediente ai gresit cantitatea de apa. nu trebuia 250 ml? ...tu ai pus de fapt mai putin, vreo 150,... asa se intelege

Miha 1

07.12.2014, 19:36

Lia, eu cred ca ea de fapt a folosit 400 ml, reteta fiind cu 350 ml. Ia sa vedem cine a inteles bine!

diaconta 1

07.12.2014, 20:22

Scuze Lia,nu am vazut intrebarea.
Miha a inteles corect.reteta este cu 350 ml dar eu am mai adaugat 50 ml pentru ca aluatul era prea tare.
Acuma depinde de tipul de faina,dar stii si tu asta

diaconta 1

07.12.2014, 20:22

Multumesc Miha

Ancutsa 1

03.04.2020, 15:15

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa