Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar-by Rux

de Bucataras Medi in Piine, 28 Ian 2013 | 6996 vizualizari

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

28.01.2013, 20:28

bune bune

Geanina87 1

28.01.2013, 20:31

Am uitat sa scriu ca merg direct la favo

Sim0na 1

28.01.2013, 20:54

N-am facut niciodata painici umplute.. dar tare mult imi plac!!

Lau 1

28.01.2013, 21:13

bune

mamaieelena 1

29.01.2013, 10:03

bune si frumos colorate

sebirizescu 1

29.01.2013, 11:46

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.01.2013, 21:52

Foarte bun. Imi place!!!

Sandie 1

29.03.2013, 16:18

Nu am folosit niciodata drojdie proaspata la masina de paine. Ai facut intai o maia din drojdie si apoi ai pus-o in masina sau ai pus-o asa cum este direct? Reteta ta arata foarte aspectos si probabil ca este si foarte gustoasa. O voi face si eu.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta