Pangasius cu ceapa si sos la cuptor

de madi_marin in Pangasius, 21 Ian 2010 | 20157 vizualizari

COMENTARII (6)

ana 1

22.01.2010, 08:07

Iami ,imi place mult pestele ,iar pangasius este preferatul sotului pt ca nu are gust intens de peste

Oana 1

22.01.2010, 08:25

Ce bine arata Cred ca nici nu e nevoie sa-l intorci in timp ce e in cuptor, se face foarte repede!

madi_marin 1

22.01.2010, 09:05

da, Oana....cred ca merge si neintors, ca e atat de fraged si oricum sta in sos.

Adinacarla 1

22.01.2010, 14:18

yam, yam ce bine arata

Teo 1

23.01.2010, 22:04

de peste nu ma satur niciodata!

madi_marin 1

24.01.2010, 10:02

si mie imi place foarte mult. cred ca as fi in stare sa mananc si tort de peste . e si foarte sanatos si ar trebui mancat de 2-3 ori pe saptamana. din pacate nu prea se intampla asa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fish fingers - magia bucatariei americane