Papanasi cu Ceva Fin Delaco

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
    • 2 cutii cu Ceva Fin Delaco
    • 400 g branza proaspata de vaci
    • o lingurita cu bicarbonat
    • 300 - 400 g faina alba
    • 4 oua proaspete
    • un praf de sare
    • o cana de zahar tos
    • esente vanilie dupa gust
    • ulei pentru framantat aluatul
    Pentru ornat avem nevoie de:
    • 200 g smantana
    • 200 g dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu Ceva Fin Delaco:

Peste faina cernuta impreuna cu bicarbonatul, adaugam branza impreuna cu restul ingredientelor, amestecand bine. Daca este necesar, mai adaugam faina (una-doua linguri). Împartim aluatul in mod egal, in functie de numarul de portii dorite. Formam apoi bilutele si discurile, cu mana data prin faina (ca sa nu se lipeasca aluatul). Le rumenim frumos, pe ambele parti, la foc potrivit. Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a scapa de surplusul de grasime si ii servim calzi cu smantana si dulceata de visine. Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

16.09.2013, 15:39

preferatii mei

portiadelumina 1

16.09.2013, 16:09

Papanaşi, preferaţii mei

Dya Daniela Andrei 1

16.09.2013, 16:25

Daaa! Sunt cei ami buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe