Parizer de casa

de Lia_ in Mezel de casa, 24 Iul 2014 | 36129 vizualizari

COMENTARII (29)

Panacris 1

24.07.2014, 08:36

Interesant! De probat!

mihaelar63 1

24.07.2014, 08:38

Super , felicitari Merge la favorite

babi5 1

24.07.2014, 08:43

,

Merisor 1

24.07.2014, 08:45

Ce reteta faina! la favorite cu ea!

anca_rm 1

24.07.2014, 08:45

foarte faina reteta , la favorite

MotanLaOale 1

24.07.2014, 08:51

bun bun

MOKUSKA 1

24.07.2014, 09:23

Minunata reteta Lia! Trebuie sa incerc si eu neaparat!!

gaby_duceag 1

24.07.2014, 09:27

wow!

Lia_ 1

24.07.2014, 09:33

eu fur numai retete care merita furate, da? ))

Adele 1

24.07.2014, 09:42

dantes 1

24.07.2014, 09:48

Foarte bun!

Bunica 1

24.07.2014, 10:00

De probat!Am sa incerc sa micsorez cantitatea de ulei si sa adaug grasime de pui

kukibella 1

24.07.2014, 10:48

Lavinia 1

24.07.2014, 11:02

De probat !arata exceptional

Bya Ralu 1

24.07.2014, 11:08

cat de bine arata! bravo

Lau 1

24.07.2014, 11:42

bravo

Panacris 1

24.07.2014, 11:48

Am fost prima la comentarii Dar nu știu ce s-a întâmplat Super idee, direct la favorite

deyutzky 1

24.07.2014, 11:59

cat de bine arata

elucubratiiculinare 1

24.07.2014, 15:00

yammy

Alina26 1

24.07.2014, 15:52

arata minunat!!!
la favorite!!!

simona72 1

24.07.2014, 16:33

Foarte buna reteta! Crezi ca se poate fierbe si la stimer??

madi_marin 1

24.07.2014, 19:11

am salvat si eu reteta noi nu mncam mezeluri decat rar,asa ca asta e o super varianta

Rocsi 1

24.07.2014, 19:34

Mama cum arataaaa

Lia_ 1

24.07.2014, 20:41

multumesc pt vizita si aprecieri pozitive

Buni, cred ca este o idee buna, ar corecta sa nu mai fie usor uscacios, comparativ cu cel cumparat care cred ca e injectat cu apa.

Simo, desigur ca se poate fierbe si la steamer. te gandesti sa il coci, mai mult decat sa il fierbi? nu stiu. cred ca tot in multa apa ar trebui si nu vad diferenta...

Raluca57 1

25.07.2014, 07:21

Excelenta idee! Si arata f bine! Si descrierea este perfecta, a la Lia!!!! Voi incerca negresit!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Parizer de pui facut in casa