Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat

de Criss in Mezel de casa, 18 Noi 2019 | 30832 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.11.2019, 13:22

O reteta buna de pus la pastrare !!!

MotanLaOale 1

18.11.2019, 14:02

claudiaO 1

18.11.2019, 14:41

Gherca Daniela 1

18.11.2019, 16:22

Panacris 1

18.11.2019, 17:22

mirela0911 1

18.11.2019, 17:46

Buna idee, trebuie incercat!

Criss 1

18.11.2019, 18:02

RODIMUR 1

18.11.2019, 18:09

Arată bine. Și mie-mi place parizerul și aș vrea o rețetă cu carne de porc, poate încerc și eu...

Rahela Velicu 1

18.11.2019, 20:18

Criss 1

19.11.2019, 08:29

Multumesc!

dantes 1

19.11.2019, 13:05

Trebuie sa incerc si eu,arata super

Criss 1

20.11.2019, 10:13

Multumesc.

Rocsi 1

20.11.2019, 19:25

Mi se pare o reteta grozava si o varianta sanatoasa, fata de ce este in comert!

Criss 1

21.11.2019, 08:12

Asa e, Rocsi. Cu toate astea, am specificat in descriere ca nu va avea exact textura celui din comert.

katty 1

07.12.2021, 12:53

Abia astept sa o incerc!

Criss 1

07.12.2021, 14:29

Katty, daca vrei sa-l facu, eu zic sa folosesti 3 plicuri de gelatina. Astfel textura va fi mai apropiata de cea a parizerului din comert. Eu cand am mai facut, am adaugat 3 plicuri.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama din piept de pui