Pariziene cu crema de vanilie si visine de post

de Rocsi in Dulciuri, 16 Mar 2014 | 17772 vizualizari

COMENTARII (76)

ralu_ca 1

16.03.2014, 14:46

Ligia Bxl 1

16.03.2014, 14:54

reusite Rocsi

Corinuta 1

16.03.2014, 14:56

Ce frumoase ti-au iesit Rocsi!

Bunica 1

16.03.2014, 14:58

Ce rumenite sunt!Crezi ca te poti lipsi de cateva?

MotanLaOale 1

16.03.2014, 14:58

frumoase

Rocsi 1

16.03.2014, 14:59

Raluca

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Multumesc mult Ligia

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Corinuta ma bucur ca iti plac

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Bunica vino repede ca sunt cam pe gata. Au iesit prea bune ca sa nu dam atacul la ele

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Multumesc Vladimir

Valclaudia 1

16.03.2014, 15:04

repede, repede si eu!

laura_n 1

16.03.2014, 15:12

auu, Rocsule! arata perfect! iar crema...un deliciu

- Andreea - 1

16.03.2014, 15:21

Iau si eu doua-trei

Alexandra Burz 1

16.03.2014, 15:32

Suuuper mai ai si pentru mine?

Alinutza80 1

16.03.2014, 15:52

De cand ma chinui si eu sa fac niste pariziene din astea,dar pana fac eu vin sa mananc si eu la tine!

T I M E A 1

16.03.2014, 15:59

imi place tot ce e din aluat egal ca e de post sau nu

Micutza Luana 1

16.03.2014, 16:21

favoo

delia64 1

16.03.2014, 16:38

Lau 1

16.03.2014, 16:40

simonacallas 1

16.03.2014, 16:44

Foarte bune

Pushaa 1

16.03.2014, 16:56

Bya Ralu 1

16.03.2014, 16:59

astea sunt pe gustul meu

deyutzky 1

16.03.2014, 17:01

vreau si euuuu, ce bine arata!!

GeorgiaA 1

16.03.2014, 17:46

Bravo Rocsi!

Merisor 1

16.03.2014, 17:46

Ce frumoase ti-au iesit!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tavalita de post