Parjoale (2)

de COSTEO in Vita, 14 Sep 2013 | 3350 vizualizari

COMENTARII (18)

portiadelumina 1

14.09.2013, 16:31

Sunt mai uşoare cu carnea de vită, chiar dacă este mai scumpă un pic. Bun!

COSTEO 1

14.09.2013, 16:33

Mie i-mi plac mai mult cu carne de vita decat de porc.

Patricia Iordache 1

14.09.2013, 16:35

Arata suuper!

Corinuta 1

14.09.2013, 16:53

Cu de toate! Foarte faine sunt!

Constelatialeu 1

14.09.2013, 16:55

Vreau,vreau,calde sa fie...

COSTEO 1

14.09.2013, 17:00

Sunt bune si reci!

Constelatialeu 1

14.09.2013, 17:10

Stiu,dar mie imi plac fierbinti....

Bya Ralu 1

14.09.2013, 17:14

Lavinia 1

14.09.2013, 17:14

Foarte bune

alilianaa 1

14.09.2013, 17:29

bunee, si mai ales cand sunt gata facute, nu mai zici nimic.

Lau 1

14.09.2013, 17:33

COSTEO 1

14.09.2013, 17:35

Multumesc dragilor!

COSTEO 1

14.09.2013, 17:42

Cand sunt gata facute sunt cele mai bune!

Aurelia 07_07 1

14.09.2013, 17:54

Reteta-Video 1

14.09.2013, 18:37

Perfecte!

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:25

Rocsi 1

14.09.2013, 20:29

Sunt absolut delicioase. Vad ca si tu ai lingura zambitoare cum are Cleme

laura_n 1

14.09.2013, 21:02

buuneee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii