Pasca

de Sim0na in Prajituri, 10 Apr 2012 | 7668 vizualizari

COMENTARII (35)

adry88 1

11.04.2012, 10:23

buna rau pasca

Sim0na 1

11.04.2012, 11:20

eduard_09, multumesc!

danamatei 1

11.04.2012, 16:00

arata super pasca ta. sigur o voi incerca de Pasti

iry-gabriela 1

11.04.2012, 19:57

super pasca

Dana_Retetegg 1

11.04.2012, 20:28

Arata super Simona...am o poftaaa

Sim0na 1

11.04.2012, 21:11

danamatei, iri_love, Retetegg, va multumesc ptr aprecieri!

ancutaCH 1

12.04.2012, 21:19

Arata super.. ..fara multa coca ...maine o incerc pe asta sa vedem cum imi iese...desi am o problema ..nu am branza proaspata...aici in China gasesc doar crema de branza...asa ca sa sper ca o sa imi iasa....Poate imi spui cum ai facut branza dulce de casa ...Paste fericit si spor la gatit !

Sim0na 1

12.04.2012, 23:23

ancutaCH, am avut aceeasi problema in Dk, si atunci am facut prima oara branza dulce in casa. Mai jos ai link-ul catre reteta.
http://www.bucataras.ro/retete/branza-dulce-made-home-31838.html
Ma bucur ca iti place reteta, iar eu ti-o recomand cu drag.
Un Paste fericit va doresc!

ancutaCH 1

14.04.2012, 07:54

Mulțumesc și pentru rețeta de brânzică...o să încerc cu prima ocazie când găsesc iaurtul ...pt că aici în China se găsește doar iaurt f.dulce și zemos...și doar câteodată (în funcție de aprovizionare) mai găsim brânză-feta, smântână și acum am fost foarte fericită că am găsit brânză cu smântână (unfel de brânză Făgăraș) și pe care am folosit-o la păscuță...Mai vroiam să te întreb dacă laptele pt brânzică poate fi UHT?...aici cumpăr numai ce scrie și în engleză pe el și astea UHT sunt singurele pt că lapte proapat de consum importat nu se gasește!...
Și să revin la păscuță....a ieșit super frumoasă...sper să fie și gustoasă...din cauza brânzei cu smântână nu am mai adaugat smântână dar deși am pus și cateva linguri de griș se pare că mai trebuia să pun câteva linguri si de făină....și cei drept am scăpat cam multe stafide....dar per ansamblu a ieșit ok....Ah...și compoziția de aluat am frământat-o și dospit-o la mașina de făcut pâine (aceiași timpi -30 min frământare și 1 oră dospire)...și din care am reușit sa fac 2 ”aluaturi” de păscuțe...una cu branza (rețeta ta!) și cea cu ciocolată (o sa pun rețeta în pagina mea)....
Merci mult încă odată! și Paște Fericit alături de cei dragi!

Sim0na 1

17.04.2012, 14:50

ancutaCH, iti multumesc ptr urari, desi cu intarziere (am fost plecata cateva zile! C=Acelasi ganduri bune iti trimit si eu, si sper ca ai avut niste sarbatori traditionale pline de bucurie!
Revenind la bucatareala noastra, abia astept sa vad postarile celor doua pascute Ma bucur tare mult ca ti-au iesit, chiar si cu ceva modificari (eu patesc frecvent sa modific retete, nu doar din lipsa de ingrediente ).
Nu am incercat niciodata sa fac branza din lapte UHT, dar... cred ca poti incerca dintr-o cantitate mai mica, iar in loc de iaurt poti pune smantana.
Ma interesez mai bine si revin cu informatii!
Te pup si-ti doresc o saptamana minunata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac rapid