Pasca fara aluat cu branza dulce si lamaie

de RuxyRux in Dulciuri, 16 Apr 2015 | 12645 vizualizari

COMENTARII (55)

RuxyRux 1

16.04.2015, 22:27

Multumesc Lau...delicioasa tare

RuxyRux 1

16.04.2015, 22:28

Multumesc tare mult Adele!

RuxyRux 1

16.04.2015, 22:28

Multumesc Motanele!

Valclaudia 1

16.04.2015, 22:40

wow, ce revenire! Gand drag,Ruxi!

RuxyRux 1

16.04.2015, 22:51

Gand bun si tie scumpa mea Val! Si....multumesc!

anca_rm 1

17.04.2015, 08:19

ce prezentare ...tare mult imi place ce ne-ai adus

Merisor 1

17.04.2015, 08:20

Cat de bine arata! Si imi place prezentarea!

miki_a 1

18.04.2015, 08:45

Fotografiile sunt foarte frumoase, iar cea din gradina este exceptionala!

Aletta 1

18.04.2015, 09:00

Ce bunatate

Geanina87 1

18.04.2015, 09:08

poa 1

18.04.2015, 10:33

Buna, buna!

RuxyRux 1

18.04.2015, 11:13

Multumesc tare mult Poa!

RuxyRux 1

18.04.2015, 11:13

Geanina

RuxyRux 1

18.04.2015, 11:13

Multumesc Aletta!

RuxyRux 1

18.04.2015, 11:14

Ela, iti multumesc mult pentru aprecieri esti o draguta!

RuxyRux 1

18.04.2015, 11:14

Multumesc Merisorule drag si bun!

RuxyRux 1

18.04.2015, 11:15

Multumesc mult Anca!

anutz 1

18.04.2015, 12:51

eu sunt noua in ale bucatariei.explicam te rog cum tingem amidonul cu praful de copt.storc lamaia si pun jumatate de cantitate pete praful de copt???sau amestec amidonul cu praful de copt si pun toata zeama de lamaie???

va rog nu radeti de mine!!

Miha 1

18.04.2015, 13:42

Anutz, amidonul il pui in crema de branza, APOI praful de copt pe care-l stingi in prealabil cu zeama de lamaie

RuxyRux 1

18.04.2015, 14:11

Anutz scumpo, sper ca te-a lamurit Miha...si nu rade nimeni stai linistita! multumesc!

tanyapatap 1

18.04.2015, 16:30

Ce bine arata!! Felicitari!!!

deyutzky 1

18.04.2015, 19:56

minunata pascuta

dantes 1

19.04.2015, 06:27

Delicioasa!

Lia_ 1

19.04.2015, 07:51

bravo Rux. arata delicios

RuxyRux 1

21.04.2015, 11:28

Tanyuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză dulce și caise