Pasta Chili

de lili in Conserve, 6 Sep 2011 | 7150 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

06.09.2011, 13:25

interesanta

DIANA B 1

06.09.2011, 13:28

Cu 30 de ardei iuti la cantitatea asta de rosii si gogosari , nici nu ma pot gandi cat e de piscacios ............... sssssss , ma ustura nu numai limba ....

Rocsi 1

06.09.2011, 15:01

Mitinita 1

06.09.2011, 15:17

faina reteta,uite ca eu faceam sos iute dar fara rosii si nici nu mi-a dat prin cap varianta asta ghici cine o face

Ligia Bxl 1

06.09.2011, 15:35

nu prea le am cu picantele dar putin ar merge

Bunica 1

06.09.2011, 15:44

Atat de picant....mmmmmmm....bun, bun!

alinutzika 1

06.09.2011, 16:06

trebuie sa o incerc neaparat! ador sosurile iuti!

LUK 1

06.09.2011, 16:31

am salvat si eu reteta

adry88 1

06.09.2011, 16:56

aziz 1

06.09.2011, 19:23

O HARISA PERFECTA!!!!!!!!!!!!

aziz 1

06.09.2011, 19:25

Diana spune ce te mai ustura mai ?!!

DIANA B 1

07.09.2011, 16:49

Mona , ia zi tu , cam la ce te gandesti , ai ?

aziz 1

07.09.2011, 16:53

eu stiu?!!!da zic ca treci cu ceai di musetel

DIANA B 1

07.09.2011, 16:58

Mona , stii ca-i contraindicat ptr asa zone , acest ceai de musetel ??? PAROOOL !

aziz 1

07.09.2011, 17:02

cu siguranta stii tu ceva

DIANA B 1

07.09.2011, 17:09

kamy 1

09.09.2011, 21:21

trebuie sa fac si eu nu ca as fi innebunita dupa iuteala,dar e buna,din cand in cand

lili 1

11.09.2011, 08:54

fetelor..se poate cu mai putin ardeu iute ...apoi nu va ustura nica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zacuscă de fasole boabe(pregătită dietetic)