Pasta de pate cu gogosari

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2012 | 5462 vizualizari

COMENTARII (14)

Zamfira 1

03.08.2012, 15:24

culoare frumoasa, bun, bun

alldaycooking 1

03.08.2012, 15:26

foarte buna!

laura_n 1

03.08.2012, 15:33

bun tare, chiar mi-ai facut pofta

MotanLaOale 1

03.08.2012, 15:37

Poliana 1

03.08.2012, 15:38

si eu vreau, chiar zilele astea ziceam ca trebuie sa fac

Merisor 1

03.08.2012, 16:10

multumesc, si noua ne place asa ca am facut

Bya Ralu 1

03.08.2012, 17:48

ce bun e!si ce fain arata

Merisor 1

03.08.2012, 18:17

esti invitata sa iei cate gurite vrei

Rocsi 1

03.08.2012, 18:17

Faina, asa pe painica!

Merisor 1

03.08.2012, 18:22

pe painica prajita e si mai buna

Alinutza80 1

03.08.2012, 20:01

delicios

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 10:03

iry-gabriela 1

05.08.2012, 12:16

interesanta si gustoasa

Merisor 1

06.08.2012, 18:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu cascaval