Pasta de peste afumat II

de RuxyRux in Somon, 17 Feb 2012 | 7429 vizualizari

COMENTARII (46)

Angelina_Elena 1

17.02.2012, 22:57

ce bunatate ai preparat

iry-gabriela 1

17.02.2012, 23:00

o felie as manca si eu daca se poate

Sim0na 1

17.02.2012, 23:20

As manca un castron plin! Foarte bine arata!

Lorra 1

18.02.2012, 00:15

Denissa 1

18.02.2012, 06:47

peeste peeeeeeeeeeeste

mihaelar63 1

18.02.2012, 08:01

Ruxy are pofte
Si noi

Lau 1

18.02.2012, 09:59

delicios

gaby_gabytza 1

18.02.2012, 10:10

buuuun

RuxyRux 1

18.02.2012, 10:31

Multumesc

MotanLaOale 1

18.02.2012, 10:59

bun bun

kukibella 1

18.02.2012, 11:14

RuxyRux 1

18.02.2012, 11:53

Multumeeesc Motan

RuxyRux 1

18.02.2012, 11:54

Kuki

RuxyRux 1

18.02.2012, 11:55

Dupa ce a stat la rece e perfect tartinabila...e o bunatate, o recomand

Mihaela11_jo 1

18.02.2012, 16:46

Nici eu nu as avea rabdare sa o pun la rece

jolygina 1

19.02.2012, 10:20

mamaieelena 1

19.02.2012, 18:22

mmm ce gust deosebit

RuxyRux 1

19.02.2012, 22:02

Multumesc

Bya Ralu 1

21.02.2012, 12:58

RuxyRux 1

21.02.2012, 19:06

Multumesc

dakris 1

23.02.2012, 09:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste