Pasta Humus

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 3747 vizualizari

 

Este prima data cand incerc si eu o reteta cu naut si ce sa va spun, este foarte satioasa aceasta reteta si gustoasa ca sa nu mai spunem de sanatoasa, iar daca o servim cu o salata de legume proaspete este chiar delicioasa! Cu asa mancaruri tot sa tii post, nu?

 

INGREDIENTE

  • 300 gr naut
  • 2 linguri tahini (pasta de susan)
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 catei usturoi daca sunt mari, daca nu 4-5
  • busuioc
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Humus:

- se tine la inmuiat nautul 12-24 ore apoi se fierbe cca 2 ore


- dupa ce s-a racit se pune in blender si se adauga toate celelalte ingrediente si se mixeaza pana devine o pasta nu foarte fina care se serveste cu succes la micul dejun pe paine sau la pranz - cina alaturi de o salata dupa preferinta si sezon.


- tahini se obtine din 350 gr seminte de susan prajite 8-10 min la cuptor si 70 ml ulei vegetal(de masline, floarea soarelui sau orice altceva) care se pun in blender pana se obtine de data aceasta o pasta fina care se poate pastra intr-un borcanel la frigider cateva luni dar nu mai mult de 3 luni.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Georgiana78 1

16.03.2012, 16:25

Va multumesc tuturor!

Mihaela11_jo 1

16.03.2012, 18:32

Draga Ana, traiesc de 30 de ani in Iordania si asa am invatat reteta de la soacra mea; stii vorba "fasole ca la mama" se poate schimba in "hummus ca la mama"

Georgiana78 1

17.03.2012, 17:02

miha tareeee si ce sa spun...sa-ti traiasca soacra.... nu?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu pasta de naut (humus)