Paste Caramelle cu telemea si sos de gogosar cu smantana

de laughylau in Paste, 6 Noi 2011 | 2989 vizualizari

COMENTARII (14)

carmenvlad 1

06.11.2011, 09:44

Paste preparate in casa? Bun, foarte bun. Reteta este deosebita si datorita sosului de gogosari.

mirela0911 1

06.11.2011, 10:03

Cred ca este delicioasa papica

diaconta 1

06.11.2011, 10:08

ce reteta interesanta cu paste minunate facute in casa
arata delicios

MotanLaOale 1

06.11.2011, 10:11

bune bune

jolygina 1

06.11.2011, 10:13

Ina 1

06.11.2011, 10:15

frumos si aranjamentul

laughylau 1

06.11.2011, 10:38

Multumesc!

laughylau 1

06.11.2011, 10:40

Mi-am pus putin mintea la treaba si am conceput aceasta reteta. Ma gandeam in ce forma sa fac pastele si mi-a trecut prin cap: bomboane.
Cand am cautat pe internet am fost surprinsa sa descopar ca chiar exista acest fel de paste sub denumirea de ''caramelle'' .... in bucataria italiana dar nu sunt prea cunoscute.

Rocsi 1

06.11.2011, 10:51

ce frumos ai facut pastele

Lau 1

06.11.2011, 11:56

frumos

MIUTA 1

06.11.2011, 14:07

Imi place

laughylau 1

06.11.2011, 19:01

Adinuta 1

06.11.2011, 19:31

wow, super!! Bine ai venit printre bucatarasi!!

alldaycooking 1

07.11.2011, 18:53

Foarta interesanta forma pastelor! Super idee!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle al pollo e pomodoro