Pastrav cu legume la cuptor

de Miha in Pastrav, 1 Feb 2010 | 21673 vizualizari

COMENTARII (14)

stemol 1

01.02.2010, 14:43

e tare faza,,cand nu mai rezistati mirosului",ce ma fac ca eu am o bucatarie mica(pe balcon),inseamna ca destul de repede nu voi mai suporta mirosul

Miha 1

01.02.2010, 15:02

A fost o gluma si trebuie tratata ca atare. Si a rezista nu e acelasi lucru cu a suporta.

stemol 1

01.02.2010, 15:24

si eu am luat-o ca pe o gluma,fara suparare

Miha 1

01.02.2010, 15:37

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:51

parca m-as da la el , pazea [bineinteles ca la pastrav ] , dar si mix-ul de legume nu-l refuz .

Miha 1

01.02.2010, 16:34

Pofteste Miha, cu drag iti ofer tot ce-ti doreste inimioara.

Sylvia 1

01.02.2010, 16:52

Excelent arata si eu am cumparat azi pastravi si abia astept sa ii atac

rivka 1

01.02.2010, 16:54

vai de mine ce foame imi este, abia mi-am facut unghiile deci trebuie sa astept pana ma pot apuca de gatit ceva...arata super pestele ...

adrian 1

02.02.2010, 10:26

de ce il dam la frigider o jumatate de ora?

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 20:22

Excelenta reteta.Am sa fac si eu asa pastravul.Cu acel amestec,cu care ungi pestele trebuie sa stea la frigider,presupun?Trebuie sa se imbibe cu pestele si apoi il bagi la cuptor.Imi place reteta,o trec la favorite.

Miha 1

09.03.2010, 23:10

Na, ca am ratat intrebarea lui Adrian. Adrian, uite ca a raspuns Carmen...se baga la frigider ca sa se imbibe carnea foarte bine cu condimentele respective.

susu 1

24.03.2010, 21:15

miha foarte bun si sanatos.

Miha 1

24.03.2010, 21:47

Da, Simona. Si usor de facut!

mariac 1

28.03.2010, 20:28

ce bine arata ,bravo imi place ca santeti tinere si foarte bune gospodine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sturion pe placa de sare

ieri la 21:15

Gustarea de la ora 10

ieri la 20:26

Mini pizza

ieri la 20:13

Iaurt, cereale și fructe

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos bechamel si ciuperci