Patate duchesse

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 6784 vizualizari

COMENTARII (21)

Adinuta 1

06.12.2009, 00:16

patate a la dulcessa vroiai sa zici, nu? doar ca sunt sarate, dar la fel de frumusele ca si dulciurile tale

Miha 1

06.12.2009, 00:21

Adinuta, nu stiu care e denumirea corecta. Asa le-a zis Daniela, asa le-am zis si eu.

brie 1

06.12.2009, 01:23

Adinuta 1

06.12.2009, 01:23

miha draga, ma refeream ca tie ti se mai spune "Dulcesa" de aceea am zis "patate a la dulcesa" ... dar nus de ce am scris cu 2 de s... ma grabeam, acum am observat

ionix 1

06.12.2009, 08:56

ce frumos arata... am crezut ca-s prajiturele ceva... merita facute de revelion

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:51

Oana 1

06.12.2009, 11:17

Chiar, buna denumirea Adinuta Arata tare bine!

rivka 1

06.12.2009, 11:23

sunt fff buni, dar eu nu mai fac ca prea repede se mananca si nu ne ajung niciodata ...pt noi acasa, poate pt musafiri de impresionat asa...

Miha 1

06.12.2009, 12:27

Adinuta, am inteles si eu mai tarziu, dupa ce-am raspuns, ce-ai vrut sa spui. Bucataras mi-a spus asa, nu stiam ca a si "prins" acest apelativ.

Miha 1

06.12.2009, 12:31

Multumesc tare mult fetelor, va pup cu drag pe toate! Are dreptate Rivka is atat de buni incat nu ajung. Nici nu stii cand dispar din farfurie.

Michelle 1

06.12.2009, 12:56

gaby_duceag 1

06.12.2009, 13:52

liana_geicu 1

06.12.2009, 17:31

Asa ceva imi facea mama mea in copilarie! ce bun era

Michelle 1

06.12.2009, 21:52

trebuie incercat..

ANCA 1

09.12.2009, 20:07

arata super!

Miha 1

09.12.2009, 20:53

Multumesc Anca!

Miha 1

11.12.2009, 12:39

Dorina, ai dreptate, am omis sa scriu in reteta despre telemea, din graba, oboseala...cine mai stie? Dar se vede in poze, ca se pune dupa unt, inainte de ou.
Spor la treaba.

ANCA 1

18.12.2009, 15:49

sunt in executie, dar eu am adaugat un plus: 2 linguri smantana si o mana de praz!

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:29

arata excelent...trebuie sa incerc si eu

elena1988 1

04.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in folie de aluminiu la cuptor