Patate duchesse

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 6609 vizualizari

COMENTARII (21)

Adinuta 1

06.12.2009, 00:16

patate a la dulcessa vroiai sa zici, nu? doar ca sunt sarate, dar la fel de frumusele ca si dulciurile tale

Miha 1

06.12.2009, 00:21

Adinuta, nu stiu care e denumirea corecta. Asa le-a zis Daniela, asa le-am zis si eu.

brie 1

06.12.2009, 01:23

Adinuta 1

06.12.2009, 01:23

miha draga, ma refeream ca tie ti se mai spune "Dulcesa" de aceea am zis "patate a la dulcesa" ... dar nus de ce am scris cu 2 de s... ma grabeam, acum am observat

ionix 1

06.12.2009, 08:56

ce frumos arata... am crezut ca-s prajiturele ceva... merita facute de revelion

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:51

Oana 1

06.12.2009, 11:17

Chiar, buna denumirea Adinuta Arata tare bine!

rivka 1

06.12.2009, 11:23

sunt fff buni, dar eu nu mai fac ca prea repede se mananca si nu ne ajung niciodata ...pt noi acasa, poate pt musafiri de impresionat asa...

Miha 1

06.12.2009, 12:27

Adinuta, am inteles si eu mai tarziu, dupa ce-am raspuns, ce-ai vrut sa spui. Bucataras mi-a spus asa, nu stiam ca a si "prins" acest apelativ.

Miha 1

06.12.2009, 12:31

Multumesc tare mult fetelor, va pup cu drag pe toate! Are dreptate Rivka is atat de buni incat nu ajung. Nici nu stii cand dispar din farfurie.

Michelle 1

06.12.2009, 12:56

gaby_duceag 1

06.12.2009, 13:52

liana_geicu 1

06.12.2009, 17:31

Asa ceva imi facea mama mea in copilarie! ce bun era

Michelle 1

06.12.2009, 21:52

trebuie incercat..

ANCA 1

09.12.2009, 20:07

arata super!

Miha 1

09.12.2009, 20:53

Multumesc Anca!

Miha 1

11.12.2009, 12:39

Dorina, ai dreptate, am omis sa scriu in reteta despre telemea, din graba, oboseala...cine mai stie? Dar se vede in poze, ca se pune dupa unt, inainte de ou.
Spor la treaba.

ANCA 1

18.12.2009, 15:49

sunt in executie, dar eu am adaugat un plus: 2 linguri smantana si o mana de praz!

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:29

arata excelent...trebuie sa incerc si eu

elena1988 1

04.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti