Peste cu sos de rosii cherry.

de Adele in Peste, 9 Oct 2014 | 3573 vizualizari

 

O cina usoara si rapida ..pentru cei care iubesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste congelat (Macrou).
  • 400 gr conserva rosii cerry.
  • 100 gr masline negre.
  • 10 caperi.
  • 2 catei de usturoi.
  • 2 linguri de ulei de masline.
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de rosii cherry.:

Pentru inceput se pune o tigaie pe foc cu ulei si cand se incalzeste bine se pune si usturoiul ,se adauga si pestele si se acopera cu un capac,din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta.Se adauga caperi si maslinele ,sucul de rosii si se lasa in continuoare la foc potrivit pentru 15 -20 de minute,pana sucul si apa scad si devin sos.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am scos bucatile de peste cand acestea au devenit moi si le-am curatat de piele si oase.

2

Se poate face cu orice tip de peste congelat sau proaspat.

3

Se poate face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de rosii cherry." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Adele 1

10.10.2014, 11:37

Laura

_Alina_ 1

10.10.2014, 13:29

Adele 1

10.10.2014, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap, cu sos de rosii si usturoi