Peste dourada la gratar cu sos spaniol

de cristeena20 in Peste, 1 Mai 2014 | 8060 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

01.05.2014, 23:13

o bunatate!

Bunica 1

01.05.2014, 23:21

M-ai strigat cumva?)

RuxyRux 1

01.05.2014, 23:22

Excelent!

Corinuta 1

01.05.2014, 23:22

ce fain e!

simonacallas 1

01.05.2014, 23:24

Constelatialeu 1

01.05.2014, 23:31

Nu stiu c egust are,dar n-arata rau.Eu tot fana caras si hamsi, raman..

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:10

Micutza Luana 1

02.05.2014, 00:41

Valclaudia 1

02.05.2014, 07:53

_Alina_ 1

02.05.2014, 08:19

tiby 1

02.05.2014, 09:02

tare bun !

simona72 1

02.05.2014, 09:31

Este grozav pestele asta! Azi il am in meniu.

Rocsi 1

02.05.2014, 11:03

cristeena20 1

02.05.2014, 11:18

Multumesc mult !!

cristeena20 1

02.05.2014, 11:18

Buni, in gand da..ca stiu ca va place pestele

cristeena20 1

02.05.2014, 11:19

Cleme..are gust de peste deloc puternic si nu are oase, doar coloana din mijloc. Si hamsiile is bune..si carasul bineinteles...la mine tot ce e peste e bun..numa sa fie facut bine Si clar..cat mai simplu posibil

Lavinia 1

02.05.2014, 14:34

mor de pofta

Satisfyyourcravings 1

02.05.2014, 15:16

Sosul e musai de incercat!

cristeena20 1

02.05.2014, 15:38

daca il faci si daca il incerci fara peste ti se poate parea prea tare,amar..asta a fost reactia mea...am intrebat daca mai lipseste ceva dar crede-ma pus peste peste nu te mai saturi..e foarte bun la peste la gratar.

laura_n 1

02.05.2014, 17:52

biig like!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:46

dantes 1

01.05.2015, 09:51

Bun!!!

Bya Ralu 1

01.05.2015, 19:27

bun pestele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu salata de avocado, ardei gras si porumb