Pestisori crocanti

de Bucataras Medi in Peste, 10 Mai 2010 | 4836 vizualizari

COMENTARII (13)

ela 1

10.05.2010, 11:05

sunt pt mine,nu-i asa?

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 11:19

tocmai vroiam sa spun ca sunt pentru tine numai ca mi-ai luat-o inainte..............toata farfuria este a ta iar pentru celelalte fete ma duc sa mai pregatesc........ai grija sa nu te ineci

ela 1

10.05.2010, 11:21

vero_closca 1

10.05.2010, 11:25

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 11:39

Vero, merge cu niste bere, nu?...............

nadina73 1

10.05.2010, 18:01

pt mine ai prajit ?sau ela iar tot ei u nimic

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 18:28

nadina, sa stii ca ti-am pastrat si tie numai ca nu i-am spus elei ca ea vrea tot si intotdeauna nu stu cum se face dar este prima...............vezi ca iti trimit par-avion, asteapta la aeroport

madi_marin 1

10.05.2010, 19:51

vreau si eu o portie....si cu mujdei neaparat.....

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 19:56

madi si noi tot cu mujdei i-am mancat.........................

madi_marin 1

10.05.2010, 20:28

Brindusa 1

10.05.2010, 23:48

ce ai avut acolo medi? niste rosioara? ti-a prins-o domnul? as manca la peste din asta cu mujdei si mamaliga pana paralizez

Bucataras Medi 1

11.05.2010, 09:50

Brandusa, sincera sa fiu nu stiu cum se cheama.......da sunt prinsi de george.................

dicarmencitta1957 1

14.05.2010, 16:49

Cum se cheama,sau cum....... deja sunt precum cainele lui Pavlov.Medi,mai ai o codita si pentru mine??? Numai pot de pofta,norocul meu este ca la ora 17.30 cand trebuie sa mananc,am un pastrav la gratar. 5 furculite si de la mine.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rondele de macrou cu usturoi si lamaie