Picior de porc cu sos de hrean si smantana

de Rocsi in Porc, 1 Ian 2014 | 20258 vizualizari

COMENTARII (49)

Rocsi 1

02.01.2014, 19:54

Vladimir

Rocsi 1

02.01.2014, 19:56

Dia chiar nu ma alint. Era super daca nu era innourat afara

Rocsi 1

02.01.2014, 19:56

Babi.

Rocsi 1

02.01.2014, 19:56

Multumesc Medi

Rocsi 1

02.01.2014, 19:56

Multumesc Timea.

Rocsi 1

02.01.2014, 19:56

Cris

Rocsi 1

02.01.2014, 19:57

Multumesc Xana.

Rocsi 1

02.01.2014, 19:57

Merisor multumesc

Rocsi 1

02.01.2014, 19:57

Multumesc Madi!

Rocsi 1

02.01.2014, 19:57

Mamaie multumesc.

Rocsi 1

02.01.2014, 19:57

Multumesc Bunica

Rocsi 1

02.01.2014, 19:58

Bianca

Rocsi 1

02.01.2014, 19:58

Crisulina ma bucur ca iti place

Rocsi 1

02.01.2014, 19:58

Claudia

Rocsi 1

02.01.2014, 19:58

Ela multumesc

Rocsi 1

02.01.2014, 19:58

Multumesc Dantes.

Rocsi 1

02.01.2014, 19:58

Simona multumesc.

Rocsi 1

02.01.2014, 19:59

La multi ani Dana

Rocsi 1

02.01.2014, 19:59

Laurici multumesc mult

Pushaa 1

08.04.2014, 13:14

wow cum arata!

Rocsi 1

08.04.2014, 19:46

Multumesc mult Pusha

Aurelia 07_07 1

22.12.2019, 22:22

Rocsi 1

23.12.2019, 18:43

Aurelia

UrsanMihaela 1

23.12.2019, 19:02

As incerca si eu acest sos, pare delicios, iar ciolanul a iesit super .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura delicioasa (tochitura) din carne de porc, reteta clasica si usor de preparat