Piept de curcan la cuptor

de meosiris in Curcan, 23 Dec 2010 | 14757 vizualizari

COMENTARII (24)

Miha 1

23.12.2010, 10:28

Minunat arata!

MotanLaOale 1

23.12.2010, 10:31

super arata

silvi0ara 1

23.12.2010, 10:32

Un deliciu.

Ligia Bxl 1

23.12.2010, 12:50

ce bunatate

susu 1

23.12.2010, 12:55

Arata senzatonal, felicitari

aziz 1

23.12.2010, 16:41

de sarbatoare !!

Bunica 1

23.12.2010, 18:40

cand eram mica, pieptul de curcan era nelipsit de pe masa de Craciun.

Mihaela11_jo 1

23.12.2010, 19:01

Delicios

Rocsi 1

23.12.2010, 21:53

minunat...bravo

LUK 1

23.12.2010, 23:44

chiar arata super 5

mena29 1

25.12.2010, 13:41

Pastrez reteta asta ca tare bine arata

Mitinita 1

26.12.2010, 13:05

imi place crusta!!!

MIUTA 1

26.12.2010, 19:58

Arata foarte bine

meosiris 1

03.01.2011, 08:25

Va multumesc mult pentru aprecieri!
Pentru mine acest piept de curcan a fost cea mai reusita friptura pe care am facut-o!
A iesit minunat. Crocant deasupra si zemos la mijloc....nu era uscat absolut deloc! Ce sa mai....delicios!

Xandrinne 1

21.12.2013, 05:48

Geanina87 1

21.12.2013, 07:26

o minunatie

Aurelia 07_07 1

21.12.2013, 08:06

Romanita 1

21.12.2013, 09:09

Hallo Meosiris, cred ca reteta ta este buna Dar cum arata friptura se pare ca ai uitat de ia in cuptor, deacea ptr. aspect nu pot sa te felicit doar ptr. vointa ta. Eu i ti doresc sarbatori fericite si un an nou cu mult succes

babi5 1

21.12.2013, 09:12

gaby_gabytza 1

21.12.2013, 09:34

cat de bine arata

mihaelam90 1

21.12.2013, 09:58

Super bun!!!

Pushaa 1

21.12.2013, 10:17

jolygina 1

21.12.2013, 11:33

simona72 1

21.12.2013, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitzele de pulpe de curcan dezosate si marinate