Piept de gasca, cu masline si lamaie

de Bunica in Mancaruri cu carne, 21 Sep 2009 | 9550 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

21.09.2009, 20:46

Rivk, te invit la o portie de gasca, cu masline si lamaie !

rivka 1

21.09.2009, 21:05

multumesc Bunica , imi place gasca, am avut si eu una anul acesta mare am mancat cateva zile din ea..., pacat ca nu prea am stiut cum sa o pregatesc si am lasat-o cam mult in cuptor , dar ....buna oricum.
imi place si gasca si rata

Miha 1

21.09.2009, 22:40

Mmmm...ce apetisant!

Oana 1

21.09.2009, 23:34

Bun de tot!

ANCA 1

22.09.2009, 10:10

imi ploaua in gura...nu am mancat gasca niciodata, ne tot agitam sa facem rost..

Bunica 1

22.09.2009, 15:22

Rivka, daca gasca este mai batrana ar fi bine sa o fierbiinainte de a o baga la cuptor.

Bunica 1

22.09.2009, 15:26

Anca, daca stai aoroape de "Piata Ialomitei" in Drumul Tberei iti spun o tipa care aduce branza si pasari taiate. Noi luam de la ea de mult timp si sunt foarte bune. Ca toate persoanele de la sate este foarte corecta.

ANCA 1

22.09.2009, 22:20

stau chiar ff departe de Pta Ialomitei...dar mersi de idee!

ANCA 1

21.10.2009, 21:52

am 2 gaste proaspete!!

Miha 1

21.10.2009, 22:54

De vanzare?

Bunica 1

22.10.2009, 22:19

Ohooooo..

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob usor de pui
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte