Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 29 Aug 2013 | 24058 vizualizari

COMENTARII (35)

Merisor 1

29.08.2013, 16:45

Ce bunatate ai pregatit! Si mie imi place pieptul de porc!

laura_n 1

29.08.2013, 16:54

cred ca le-a luat Cleme cu tot cu tava! )

PapaVio 1

29.08.2013, 17:42

"Punct ochit,punct lovit"Cu reteta asta ai lovit direct in tinta.Nota 10 !

madi_marin 1

29.08.2013, 18:19

si mie mi-au atras atentia de curand sosurile astea ( sunt de mai multe firme in magazine) dar nu am luat niciodata... dar vazand reteta ta...sigur o sa iau... preparatul arata delicios!

ralu_ca 1

29.08.2013, 18:31

alilianaa 1

29.08.2013, 18:39

ce bine arata..

xana 1

29.08.2013, 19:12

iii, ce rumen si bun!

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:52

delicioase

Rocsi 1

29.08.2013, 20:52

Ce bine le-ai rumenit

Lia_ 1

29.08.2013, 23:30

da, am vazut intai cartofii dar tocmai ce-ti scrisesem ca ochii imi erau la carne mai mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu mazare si friganele