Piept de porc la cuptor

de ArianaBala in Porc, 28 Iul 2011 | 10907 vizualizari

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

28.07.2011, 14:57

bun bun

MIUTA 1

28.07.2011, 15:23

Grozav de bun

Lau 1

28.07.2011, 15:34

bun

ArianaBala 1

28.07.2011, 15:51

Bun Bun intradevar dar 2 zile dupa mananci numai salata )

Bunica 1

28.07.2011, 23:23

Foarte bun.....sa-l mananci o data pe an

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:20

gustos

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:51

Intradevar Bunica...noi ne pregatisem de gratar, dar vremea asta... Asa ca l-am facut la cuptor. Bineinteles ca n-a fost la fel ca cel facut pe gratar,dar a fost f bun si asa

ArianaBala 1

29.07.2011, 10:51

mamaie

andreea_angelo 1

25.11.2012, 12:56

bun bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Souvlaki - frigarui grecesti