Piept de pui cu mustar la cuptor

de Corinuta in Pui, 29 Oct 2010 | 8912 vizualizari

COMENTARII (26)

Miha 1

29.10.2010, 19:24

diaconta 1

29.10.2010, 19:33

ce bine arata

gaby_duceag 1

29.10.2010, 19:34

place, e de testat

eclerash 1

29.10.2010, 19:40

dar din ce este garnitura?sau ce este aceea?

La Ancuta 1

29.10.2010, 19:44

tare bun trebuie sa fie

Rocsi 1

29.10.2010, 19:48

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 19:55

tot ma chinui sa-mi dau seama ce ai folosit drept garnitura si nu reusesc ................

gaby_duceag 1

29.10.2010, 20:03

mie-mi seamana a porumb alb. exista asa ceva?)

gaby_duceag 1

29.10.2010, 20:03

am apropiat mai tare poza. am vazut eu la super market niste pungute cu pietricele de decor; de alea-s)))

giuliana 1

29.10.2010, 20:09

super dar ne chinuim sa vedem din ce este garnitura 5 fur

Rocsi 1

29.10.2010, 20:21

cik pietricele de decorgabi gabi

mena29 1

29.10.2010, 20:41

corina, @ gaby

Corinuta 1

29.10.2010, 21:07

mai fetelor da' stiu ca nu va lace cus-cus-ul noah, eu am mai facut cel putin de 2 ori si-am zis ca nu mai scriu inca o data iacata:
http://www.bucataras.ro/retete/11459/tocanita-de-soia-cu-cuscus.html
http://www.bucataras.ro/retete/8854/pulpe-de-pui-cu-smantana-si-cus-cus.html
va puup!
P.S ma gandeam sa va las in ceatza pana maine, dar p-orma mi-am zis sa va spun, sa dormiti linistite la noapte)

Corinuta 1

29.10.2010, 21:09

P.S.2 multumesc de furculitioane!

Corinuta 1

29.10.2010, 21:12

incep sa ma simt ca-n vestitele scrisori ale Sofronikai cu atatea PS-uri

mena29 1

29.10.2010, 21:15

kamy 1

29.10.2010, 23:12

bine arataaasi e bun cus-cus-ul 5f

eclerash 1

29.10.2010, 23:44

m-am gandit si eu la cus-cus,insa e crud,nu?

Corinuta 1

29.10.2010, 23:56

Nu-i crud Eclerash, e fiert bine mersi, ca altfel ne-am rupe dintii-n el

Adinacarla 1

30.10.2010, 23:36

delicios...trebuie incercat

Laly 1

31.10.2010, 00:48

Ce bunatate

nadina73 1

31.10.2010, 15:02

ce bine arata

Corinuta 1

31.10.2010, 20:13

Adina mersi de furcu!

Corinuta 1

31.10.2010, 20:17

Laly, ti pup!

Corinuta 1

31.10.2010, 20:19

Mersi de furcu, Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu piept de pui