Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry

de Bya Ralu in Pui, 16 Sep 2013 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 10 rosii cherry
  • 50 g unt
  • oregano,busuioc,piper,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry:

Pieptul de pui se taie felii potrivite,se pun pe o farfurie si se condimenteaza.

Untul il punem intr-o tigaie,iar cand s-a topit se pun feliile de pui.

Se intoarce pe ambele parti,se adauga si rosiile cherry taiate in doua si putina apa.Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana scade zeama.

Se serveste cu garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de unt cu rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

17.09.2013, 10:28

FlaviaD 1

18.09.2013, 19:50

Bya Ralu 1

18.09.2013, 21:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in stil toscan