Piept de pui"shangay"

de Bucataras Monica in Pui, 5 Aug 2012 | 2470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • susan
  • smantana
  • faina
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui"shangay":

Se spala si se feliaza pieptul de pui,bucatelele se pot taia dupa preferinta. Se bat cele 3 oua,se adauga faina,apa si smantana dupa gust si  cat vrem sa fie de consistent sosul. Se inmoaie fiecare fasie de piept apoi se trec prin susan,se plonjeaza in ulei incins si se lasa la prajit pana devin usor rumene.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui"shangay"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si usturoi