Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2013 | 4540 vizualizari
Ela68 1
cam tarzior pentru piftie....
portiadelumina 1
Eii, de unde să fie târziu, că abia e ora 19. Mie piftia îmi place şi vara, aşa că nu-i problemă
MotanLaOale 1
Bunica 1
E si foarte sanatoasa:carne fiarta cu ceva legume
Merisor 1
Super arata!
Lau 1
fain arata
diaconta 1
Oaaaaaaaaa ce frumoasa eeeeeeee atat de clara
Bya Ralu 1
bun
mamaieelena 1
buna rau
adnia 1
bun, bun!
ANNA_46 1
Super arata
Rocsi 1
Ce mult imi place piftia de curcan..Este atat de buna
Angelina_Elena 1
adasev12 1
eu totusi nu inteleg de ce este nevoie de gelatina...niciodata nu am pus si s-a inchegat piftia perfect...
Teo 1
Ai dreptate , piftia de curcan e mai gustoasa!
@adasev, cu gelatina mi se pare ca e mai "tzapana". Intr-adevar, uneori nu e nevoie de gelatina, dar mi se pare ca nu de fiecare data zeama se incheaga atat de tare, de aceea folosesc EU gelatina.
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
de laura_n 7
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
pe 22.04 la 18:06
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Caty
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!