Pilaf cu ciuperci

de ianculubita in Mancaruri de post, 25 Oct 2013 | 2840 vizualizari

 

Daca va plac ciupercile,va recomand reteta mea de pilaf; este mult prea delicios.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1ceapa mare
  • 50ml ulei
  • 1cana orez cu bob rotund
  • 4cani apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci:

In vasul cu ulei incins calim ceapa taiata marunt,adaugam ciupercile curatate si feliate,dupa ce s-a evaporat apa din ele,adaugam orezul spalat si bine scurs,lasam cateva minute amestecand mereu,adaugam 1lingurita de sare,apa apoi dam vasul la cuptor 20min,pana se umfla orezul si nu mai are apa;scoatem vasul acoperim iar dupa 30min putem servi cu piper deasupra si verdeata

 

TIPS-URI

1

pentru reusita unui pilaf cu ciuperci trebuie sa tineti cont ceea ce este foarte important,ca ciupercile sa fie foarte proaspete,albe fara puncte negre si sa fie infundate,sa nu se vada lamelele

2

de asemenea si uleiul da un gust mai bun,de aceea nu va feriti ca sa puneti ulei mult chiar si vegetal fiind

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

25.10.2013, 20:24

foarte mult imi place

Lia_ 1

25.10.2013, 20:25

ianculubita 1

26.10.2013, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sarbesc