Pilaf de post cu ciuperci

de Oana in Mancaruri de post, 29 Mar 2017 | 8174 vizualizari

 

Merge de minune alaturi de o salata verde de primavara!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 750 ml apa fierbinte
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • 2 +2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 250 g ciuperci brune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post cu ciuperci:



  • Pune intr-o craticioara uleiul sa se incinga, adauga ceapa tocata cubulete, morcovul ras si ardeiul capia cubulete




  • Lasa-le sa se caleasca putin, apoi adauga boia dulce, sare si piper




  • Pune orezul spalat, apoi apa fierbinte si pune craticioara la cuptor la 180 de grade pentru 20 d eminute, pana orezul este gatit




  • Intre timp taie ciupercile felii si soteaza-le in 2 linguri ulei. Dupa ce opresti focul adauga sare si piper dupa gust.




  • Cand orezul este gata, scoate-l din cuptor si pune ciupercile. Amesteca usor si este gata!




  • Presara patrunjel verde deasupra



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

11.08.2017, 23:45

mirela0911 1

30.03.2018, 06:22

Ce bun e! Imi place tare mult!

Sidy 1

30.03.2018, 17:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume de vara in sos dulce acrisor