Pilaf cu legume si carne de porc

de Adinabubu in Retete Delikat, 24 Iul 2018 | 2394 vizualizari

 

Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100 % naturale

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mici
  • 2 cani orez bob lung
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 3-4 linguri ulei
  • cubulete de carne de porc
  • patrunjel
  • sare
  • Delikat cu ingrediente 100% naturale oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si carne de porc:

Pregatim legumele si carnea, le spalam si le tocam pe rand.
Intr-o cratita pun uleiul la incins, dupa care adaug cubuletele de carne pe care le las pana se calesc usor pe toate partile, apoi le scot si adaug toate legumele in uleiul in care am calit carnea.
Calim legumele, adaugand condimentul Delikat cu ingrediente 100% naturale- oregano si putina sare, cand legumele sunt mediu facute, adaug inapoi carnea peste legume, sa se inabuse impreuna.
Apoi adaug 4 cani de apa, in momentul in care incepe sa clocoteasca, adaug 2 cani de orez, amestec totul si las focul la mic pana incepe orezul sa se ridice deasupra.
Cand orezul incepe sa se ridice deasupra, (inseamna ca este aproape fiert); amestec usor de jos in sus, pun un capac, opresc focul si l las acoperit pentru ca procesul de fierbe va mai continua atata timp cat cratita este fierbinte si acoperita. Inainte de a opri focul, adaug putin patrunjel si putin oregano condimentul de la Delikat cu ingrediente 100% naturale.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi, dovlecel si morcov