Pilaf de orez cu supa de gaina

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 19178 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

04.06.2010, 15:41

In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul

nadina73 1

04.06.2010, 16:01

ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu

Ina 1

04.06.2010, 16:05

la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....

Ina 1

04.06.2010, 16:06

Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....

Ina 1

04.06.2010, 16:07

asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:22

cica "ca la pomenile" )))arata bine!

Ina 1

04.06.2010, 16:28

pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun

gaby_duceag 1

04.06.2010, 16:38

ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta

Ina 1

04.06.2010, 16:39

Ina 1

04.06.2010, 16:41

te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 16:42

Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .

Ina 1

04.06.2010, 16:45

Tavi

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 18:07

Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .

epurasha2bb 1

04.06.2010, 18:20

aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!

Ina 1

04.06.2010, 18:57

Tavi, da!!!

Ina 1

04.06.2010, 18:58

pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult

nadina73 1

04.06.2010, 23:38

ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient

Ina 1

05.06.2010, 07:41

mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel