Pipote si inimi de pui cu gnocchi la Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 19 Iun 2016 | 877 vizualizari

 

O combinatie foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 2 legaturi ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 150g mazare
  • 200g ciuperci
  • 200g rosii in bulion
  • 50ml ulei
  • 500g gnocchi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi de pui cu gnocchi la Crock-Pot:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt.


In vasul ceramic al Crock Pot-ului se pune uleiul, ceapa si ardeiul tocat, morcovii rondele, mazarea si ciupercile.


Se presara vegeta, piper si se amesteca.


Se pun pipotele si inimile curatate si rosiile in bulion.


Se presara cu vegeta si piper.


Se pune 150ml apa si se amesteca.


Se pune capacul si se seteaza aparatul pe High si se lasa 6 ore.


Gnocchi se fierb in apa cu sare si se pun la scurs.


Dupa 4 ore si jumatate se pun in vas si gnocchi fierti.


La final se pune si verdeata tocata.


Se mananca calda.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui cu gnocchi la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:45

Multumesc

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu cartofi in sos de mere la Crock Pot