Piure cremos cu smantana

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 19237 vizualizari

COMENTARII (11)

ela 1

28.01.2010, 17:03

eu intodauna pun smantana in piure,nu imi place fara

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:20

da e preferatul meu cu smantana Cand doresc sa-i schimb gustul pun la fiert si 2-3 catei de usturoi iar la sfarsit patrunjel verde incorporat . Daca am musafiri si doresc sa fie extrem de pufos , la sfarsit cat inca este suficient de cald adaug un ou si amestec rapid .

Oana 1

28.01.2010, 17:33

Eu fac de obicei cu lapte si din in cand in cand cu smantana, bun

rivka 1

28.01.2010, 19:30

nu am mai mancat puree cu smantana, cred ca e foarte bun.nici nu mi-a trecut prin cap niciodata ca in loc de lapte se poate pune smantana, cred ca e si mai consistent asa...bun, voi face si eu asa.

Teo 1

28.01.2010, 22:21

Felicitari ,fetelor pt. variantele de preparare a piureului!

Oana 1

29.01.2010, 19:25

E foarte cremos, incercati!

paniko76 1

02.09.2013, 18:23

Bineinteles, nu scurgeti toata apa in care au fiert... (eu am lasat cam 2 linguri la cartof, dar desigur, fiecare dupa gust...) incercati!

Panacris 1

02.09.2013, 18:35

Foarte, foarte bun așa îl prepar și eu, dar scurg toată apa, Paniko76. Iar de ”bătut”, îl iau Zmeii la ”întrebări”, de îl pufoșesc foarte bine, !

babi5 1

02.09.2013, 20:11

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:56

bun nu am incercat cu smantana

Bon_Jovi 1

02.09.2013, 21:22

Eu in loc de smantana pun un cub de branza topita sau putina branza Philadelphia.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi