Piure de cartofi cu lapte de migdale

de CameliaR in Mancaruri de legume, 6 Mar 2018 | 4945 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

06.03.2018, 19:47

Ineditul e laptele de migdale. Poate că eu i-aș fi pus un pic de smântână în locul acelui lapte, dar rețeta-i plăcerea ta de a găti și, desigur, de a experimenta, că părerologi ca mine-s pe toate drumurile.

Valclaudia 1

06.03.2018, 19:52

arata grozav! Tare as gusta ca pare tare cremos

CameliaR 1

06.03.2018, 19:54

Padre, trebuie sa mai si experimentam!

CameliaR 1

06.03.2018, 19:54

Multumesc, Val!

Spiridus 1

06.03.2018, 19:59

Arata foarte bine!

RODIMUR 1

06.03.2018, 19:59

Cred că e ceva special! Unde se găsește laptele de migdale?

Gherca Daniela 1

06.03.2018, 20:04

CameliaR 1

06.03.2018, 20:06

Rodi, eu l-am cumparat din Auchan si Mega.

elucubratiiculinare 1

06.03.2018, 20:07

waw ce interesant

MotanLaOale 1

06.03.2018, 20:12

Panacris 1

06.03.2018, 20:23

cristinutanicolita 1

06.03.2018, 21:04

Bun!

mirela0911 1

06.03.2018, 21:28

Tare cremos arata si curioasa as fi de gust!

Bunica 1

06.03.2018, 21:41

Interesant!

kytz 1

07.03.2018, 06:31

Aș fi tentat să fac, dar oare aș putea renunța la unt? Nu știu dacă ar mai ieși la fel de cremos și aerat! Sau cu ce produs de post aș putea să-l înlocuiesc? Exclus margarină...

-Licurici- 1

07.03.2018, 08:12

Ce bine arata!

CameliaR 1

07.03.2018, 09:51

Kytz, cred ca este suficient daca adaugi doar laptele de migdale. Nu am incercat fara unt, dar cred ca o sa fie destul de pufos si fara unt. Nu am incercat pana acum, dar poti sa incerci si untul de cocos.

CameliaR 1

07.03.2018, 09:51

Multumesc tututor!

Lau 1

07.03.2018, 10:48

sigur laptele de migdale ii da un gust aparte

Rocsi 1

07.03.2018, 19:03

Imi place ca are o consistenta cremoasa si pufoasa!

oanapl 1

07.03.2018, 22:38

Ce combinație interesantă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu praz