Pizza de casa

de corina241 in Pizza, 1 Noi 2010 | 16091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat pizza de casa:
  • 25 g drojdie(un cubulet)
  • 200 ml lapte(un pahar)
  • 1 ou 
  • 50 ml ulei
  • 350g faina
  • sare
  • zahar
  • Pentru pizza de casa:
  • ketchup picant
  • 1 ou
  • sunculita
  • masline verzi umplute cu gogosar(pot fi si negre fara sambure)
  • kaiser
  • ardei rosu
  • ciuperci proaspete
  • cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Blatul pentru pizza de casa:intr-un castron se pune faina,facem un cuib in mijloc si punem pe rand laptele caldut in care am dizolvat deja drojdia,apoi oul,sarea,zaharul,uleiul si apoi incepem sa framantam pana obtinem o coca ce nu se mai lipeste de maini.


aluatul obtinut in lasam sa se odihneasca in castron acoperit cu un prosop la caldura.dureaza cam 30 minute pana ce creste si il pregatim astfel pentru a fi asezat in tava.


il lasam sa se odihneasca cateva minute si apoi il ungem cu ketchup si oul batut bine in prealabil.peste,incepem sa asezam sunculita taiata marunt,cipercutele,ardeiul,kaiserul,maslinele date pe razatoare(doar asa le pacalesc pe fetitele mele sa nu dea jos nimic de pe pizza;).


dam la cuptor,iar cand blatul si ingredientele au inceput sa se rumeneasca adaugam si cascavalul ras.


lasam la cuptor pana cand aluatul s-a desprins de pe marginea tavii si cascavalul s-a topit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaib88 1

04.01.2011, 19:26

oops, pardon trebuia de fapt nu doar 1

RoXx 1

24.09.2012, 11:13

delicioasaaaaaaa

andreea_angelo 1

27.11.2012, 10:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton