Pizza de casa

de blue65 in Pizza, 15 Oct 2013 | 1621 vizualizari

 

cu un blat gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500g faina
  • 250ml apa calduta
  • 20g drojdie
  • 150g iaurt
  • 50g smantana
  • un praf sare
  • un varf de cutit zahar
  • 2linguri ulei
  • 30g unt
  • Umplutura
  • ketchup
  • 120g mozzarela
  • 2buc rosii
  • 100g carnati
  • 100g sunca presata
  • 100g salam uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face maia din drojdie, sare, zahar, putina apa si o lingura faina; dupa 10-15minute se incepe framantarea: se pune maiaua in faina, smantana, iaurtul, untul, uleiul si (putin cate putin) apa.


Se lasa aluatul la crescut 10-15minute.


Se intinde foaia, se inteapa cu furculita, se unge cu ketchup, se pun pe rand, ingredientele-mozzarela, rosiile, carnatii, sunca presata, salamul


Se da la cuptor pentru aproximativ 20minute, la foc mediu


 

TIPS-URI

1

eu folosesc carnati cu o compozitie nu foarte grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

15.10.2013, 16:07

mamaieelena 1

15.10.2013, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa